Over Venwoude - Over Venwoude

Doneren

Veel mensen dragen Venwoude en het werk wat er wordt gedaan een warm hart toe. Venwoude is een non-profitorganisatie met als doel een bijdrage te zijn aan de ontwikkeling van de mens. En daarmee zijn omgeving, de aarde, tot alles wat bijdraagt aan eenheid. Je kunt Venwoude op vele manier ondersteunen. Jouw bijdrage is daarbij van harte welkom!

Hoe druk jij jouw steun uit? Veel mensen dragen Venwoude en het werk wat er wordt gedaan een warm hart toe. Het mag de wereld in!

Venwoude heeft als doel een bijdrage te zijn aan de ontwikkeling van de mens. En daarmee zijn omgeving, de aarde, tot alles wat bijdraagt aan eenheid.

Bijdrage
De weg naar ontwikkeling is oneindig. Elke keer als we op een nieuw punt van transformatie zijn aangekomen staat er een zee van nieuwe mogelijkheden en ontwikkeling open. Venwoude heeft sinds haar oprichting veel ontwikkelingen doorgemaakt. Daarbij wordt er constant gekeken wat de bijdrage is die Venwoude levert aan de wereld. Met jouw bijdrage druk jij uit dat Venwoude nog steeds een bijdrag is en kan zijn.

Jij, als iemand die Venwoude een warm hart toedraagt, kan bijdragen aan die ontwikkeling. Via het doneren, van welk bedrag dan ook, ondersteun je het erfgoed van Venwoude wat sinds 1988 is opgebouwd. Je levert een bijdrage aan de ontwikkeling om ons heen. En indirect ver daarbuiten. Elke deelnemer, bezoeker of zelf voorbijganger van Venwoude neemt het zorgvuldig opgebouwde erfgoed met zich mee


Praktisch  
Hoe bij voorkeur via overschrijving  
waaraan Venwoude  
  neem contact op met Mark Huntelaar: klik hier  

© Venwoude 2010 - Vuurse steeg 1 - Lage Vuursche - contact - top