Contact - Routebeschrijving

Routebeschrijving

Venwoude is bereikbaar met trein en bus (niet op zondag), met trein en regiotaxi of met de auto.

Met trein en bus
Neem de trein naar Hilversum of Den Dolder. Vervolgens neem je bus 59 en stap je uit bij halte Venwoude. Ga voor dienstregeling en vertrektijden naar www.9292ov.nl en gebruik het adres: Vuurse Steeg 1, 3749 AN Lage Vuursche.

Met trein en regiotaxi

Vanaf de stations Bilthoven en Baarn is Venwoude bereikbaar met de regiotaxi.

Regiotaxi Utrecht (vanaf Bilthoven NS)
Minimaal één uur van te voren de taxi bestellen op nummer 08800 25400. De kosten zijn rond de zes euro en die betaal je contant aan de chauffeur. De taxi is er ongeveer op de afgesproken tijd, in ieder geval binnen 15 minuten voor of na dat tijdstip.Wil je ook terug met de regiotaxi, dan ben je verplicht de retourrit bij de centrale te bestellen als je belt voor de heenrit. De precieze tijd van de retourrit mag je later doorgeven.
Zie voor meer informatie www.regiotaxiutrecht.nl

Regiotaxi Eemland-Heuvelrug (vanaf Baarn NS)
Minimaal één uur van te voren de taxi bestellen op nummer 0900 1122445. Dit geldt zowel voor de heen- als de terugrit. De kosten zijn rond de vijf euro en die betaal je contant aan de chauffeur.
Zie voor meer informatie www.rteh.nl


Google Maps
Locatiebepaling en routebeschrijving vanaf je eigen woonplaats kan ook via deze link naar Google Maps.

 

Met de auto vanaf Utrecht
Volg de A27 richting Hilversum/Almere. Neem de afslag Bilthoven/Maartensdijk, en ga aan het einde van de afrit richting Bilthoven. Na zo’n twee km kom je bij een kruispunt met stoplichten. Hier links voorsorteren, richting Lage Vuursche.

Volg de borden Lage Vuursche. Bij de T-splitsing (links Maartensdijk, rechts Lage Vuursche) ga je rechtsaf. Na ongeveer 1 à 2 kilometer ga je linksaf (er is een klein wit huisje aan je rechterhand), nog steeds richting Lage Vuursche. Dit is de Vuurse Steeg. Na 300 meter is er een bushalte (Venwoude). Hier ga je rechtsaf de oprijlaan van Venwoude in.

Met de auto vanaf Amsterdam en Amersfoort
Volg de A1 tot de afslag nr. 10, Soest. Rijd in de richting Soest. Na 1 km bij de stoplichten rechtsaf naar Lage Vuursche en bij de eerstvolgende stoplichten linksaf naar Lage Vuursche. Je volgt de weg door het dorp Lage Vuursche. Je rijdt het dorp weer uit en na ongeveer 1 km zie je een bushalte (Venwoude). Hier ga je linksaf de oprijlaan van Venwoude in.

Parkeren
Rijd de oprijlaan af. Bij de splitsing links aanhouden. Aan het einde van deze weg zie je een omheinde parkeerplaats. Parkeer je auto in een van de vakken. Klik hier voor een plattegrond van Venwoude. We adviseren je geen spullen in de auto achter te laten, ook geen waardeloze!

Ontvangst
De ontvangst is in de Piramide. Daar helpen we je graag verder.

© Venwoude 2010 - Vuurse steeg 1 - Lage Vuursche - contact - top