Locatieverhuur - Algemeen

Locatieverhuur

Landgoed Venwoude is een oase van natuur, ruimte en rust in de randstad. Prachtig gelegen in de bossen op de Utrechtse Heuvelrug en door de centrale ligging in Nederland een aantrekkelijke ontmoetingsplaats voor mensen uit het hele land.

Een zeer geschikte locatie voor meerdaagse trainingen, opleidingen, cursussen, workshops, lezingen, retraites, festivals en meer.Het bruisende hart van ontmoeting is de glazen Piramide met bar, zithoeken en terras waar onze gasten ontvangen worden in een prettige en comfortabele sfeer.


Trainingsaccomodaties

Op het landgoed zijn drie vrijstaande trainingsgebouwen met in totaal vier zalen, uitstekend geschikt voor workshops en trainingen. Tevens zijn er gepaste activiteiten mogelijk in de piramide, de piramidekelder en de huiskamer van de villa.
Lees meer >

Logies

Er is keuze uit 1 en 2 persoonskamers met nieuw sanitair, een dormitory of de groepsvoorzieningen in de trainingszaal. Bij grotere activiteiten is in overleg het gebruik van tent of camper mogelijk. Venwoude heeft 42 bedden in de kamers, 6 bedden in de dormitory, 4 zalen en kan groepen tot 200 personen herbergen.
Lees meer >

Keuken

"Koken is een daad van liefde", zo zegt de spreuk die op Venwoude in de keuken hangt. Een keuken waarin natuurvoeding centraal staat en waarbij met de puurste ingrediŽnten de lekkerste maaltijden bereid worden.
Lees meer >
© Venwoude 2010 - Vuurse steeg 1 - Lage Vuursche - contact - top