Over Venwoude - Onze relaties

Onze relaties

Venwoude is geplaatst in een netwerk van relaties op het vlak van persoonlijke groei, cultuur- en bewustzijns-ontwikkeling. Venwoude beweegt zich in dit verband op verschillende manieren.

Trainers, leraren en organisaties
Venwoude staat open voor diverse bekende en minder bekende trainers, leraren en organisaties die graag en regelmatig onze locatie kiezen voor hun trainingen en retraites.
Dit zijn o.a.: Isaac Shapiro, Geert van Coillie, WildTantra.

Samenwerkingsverband
Venwoude heeft met diverse (Internationale) Teachers een samenwerkingsverband. Deze activiteiten passen in of onderdeel zijn van de visie van Venwoude. Zo verzorgen Jun Po Roshi en Doshin Roshi 2 keer per jaar een Mondo Zen retraite op Venwoude en komt Miranda Macpherson komt al vanaf 2009 elk jaar 1 of 2 keer per jaar naar Venwoude. Teja Bell is in 2015 voor het eerst op Venwoude geweest en heeft ons zeer geinspireerd met zijn Radiant Heart Qigong.

 

 

Nieuwe, grensverleggende initiatieven
Venwoude staat ook open voor en sponsort nieuwe, grensverleggende initiatieven en activiteiten, zoals de salons van Center for Human Emergence.

Verhuur
En verder verhuren wij onze accommodatie aan verwante organisaties en personen om hier hun één of meerdaagse workshops en trainingen te geven.

Voor informatie, neem contact op met Venwoude Verhuur op 035 – 666 8447 of mail naar:
verhuur@venwoude.nl.

 

© Venwoude 2010 - Vuurse steeg 1 - Lage Vuursche - contact - top