Trainingen - Leiding over je Leven - Jaargroep Leiding over je Leven

Jaargroep Leiding over je Leven

Een nieuwe mogelijkheid om doorgaand te blijven oefenen met alle nieuwe mogelijkheden die je in onze trainingen hebt ervaren. Omdat het leven doorgaat, en jouw ontwikkeling ook doorgaat.

Sinds de oprichting in september 2013 blijkt de jaargroep Leiding over je Leven voor mensen die het Fundament en/of de Centaur hebben gedaan in een grote behoefte te voorzien.

Je committeert je voor tien avonden. Je kunt zowel in september als in februari instromen. Naast de avonden zelf maak je ook deel uit van een (levendige) mailgroep waar je ervaringen met elkaar kunt uitwisselen.

Voor wie?

Voor iedereen die het Fundament en/of de Centaur heeft gedaan

Wat gaan we doen?

Je komt de derde donderdag van de maand een avond bij elkaar, samen met de twee trainers van het traject Leiding over je Leven: Marijke Heetveld en Mauk Pieper. De avond bestaat uit lichaamswerk, uitwisseling en ervaringsgerichte oefeningen.

"De Jaargroep Leiding over je Leven is een hele goede manier om regelmatig weer herinnerd te worden aan het pad van bewuste ontwikkeling dat ik aan het lopen ben. Zo neemt mijn bewustzijn verder toe en gaat mijn ontwikkeling door. De interactie met de groepsgenoten is daarbij van groot belang. Iedereen doet het wel zelf, maar niet alleen!"


Programma van de avond

19.00 Ontvangst in de Piramide
19.30  Start groepsruimte
22.00  Einde
22.00   Piramide, informeel ontmoeten


Team
Marijke Heetveld    Mauk Pieper        

Als trainers in deze jaargroep weten we nooit wat er gaat gebeuren. We luisteren per avond naar wat er leeft in de groep, en passen daar ons programma op aan. Altijd weer spannend, verrassend en verdiepend.

 

Praktisch  
tijd 3e donderdag van de maand
10 avonden per jaar
 
deelname iedereen die het Fundament en/of de Centaur heeft gedaan  
instroom 2 momenten per jaar:
september en februari
Je hebt een commitment voor 1 jaar
 
aanmelden Klik hier  
prijs € 295 per 10 avonden  
© Venwoude 2010 - Vuurse steeg 1 - Lage Vuursche - contact - top