Centaur

Op deze queeste van ruim een half jaar ontdek je de unieke bron van wijsheid, passie en betrokkenheid die je zelf bent. Je sluit vrede met je verleden en gaat je leven vormgeven vanuit wat jou wezenlijk raakt, via een geïnspireerde visie over je toekomst. Een visie waar je je als vanzelf aan committeert omdat hij in je hart leeft. 

Je visie ontvangen...

Aan eind van Het Fundament heb je een voorlopige visie voor je leven gemaakt, die een tijdlang een leidraad voor je is geweest. In de Centaur maak je jezelf gereed om je diepere missie en visie te ontvangen. Daartoe hou je een grondige innerlijke schoonmaak en boor je diepere lagen van wijsheid, passie en betrokkenheid aan, in jezelf en in elkaar.

...en je missie gaan leven.

Vervolgens ga je jouw missie en visie daadwerkelijk neerzetten, waar je ook anderen bij betrekt. Op elk gebied van je leven: thuis, op je werk en in alle kringen waarin je verder verkeert.  

Je angsten omsmelten tot gerichte passie

Door in je levensverhaal te duiken, kom je onverwerkte pijn tegen. Door in die pijn te durven branden, smelt je je angsten om, die je verlamden en gevangen hielden in het verleden. Dat maakt de weg vrij voor de passie van je hart, die voortkomt uit pure, krachtige liefde. Passie die zich uit in bevlogen dromen die vaak voorbijgaan aan wat redelijk of mogelijk lijkt.

Je gaat voor dit traject van ruim een half jaar een groot commitment met elkaar aan, onder meer om elkaar steeds te blijven zien in je grootsheid. De training wordt gedragen door een uitgebreid team van ervaren Centaurs, trainers, coaches en supervisors.

Wat levert het je op?

Je bent rond met je verleden.
Je kent de waarde van wat je tot nu ervaren en geleerd hebt.
Je kent je zijnskwaliteit: je kernwaarde en je werking op anderen.
Je hebt een gedurfde visie voor alle belangrijke delen van je leven.
Je bent in staat jezelf te begeleiden op het pad naar je visie


Voor wie?

Als je ernaar verlangt om alles uit jezelf en je leven te halen.
Als je de drang voelt om je missie helder te krijgen en in de wereld neer te gaan zetten.
Als je je persoonlijk leiderschap wilt verdiepen en bekrachtigen.
Als je verlangt naar een groter perspectief waarin je leven meer betekenis krijgt.
Als je verlangt naar de ondersteuning en enorme stimulans die mensen met eenzelfde bevlogenheid elkaar kunnen geven.
Als je wilt profiteren van 25 jaar ervaring met alle ups en downs van individuele transformatieprocessen, duale en nonduale bewustzijnsontwikkeling, en visiewerk.

Wat gaan we doen?

De Centaur bestaat uit lichaamswerk, emotiewerk, Integral Life Practice, ademwerk, schaduwwerk, zijnsgeoriënteerd werk als meditatie, contemplatie en verlichte communicatie, theorie, groepscoaching en wekelijkse privécoaching, thuisopdrachten en leesmateriaal.

Via een eigen webomgeving wissel je ervaringen uit en ondersteun je elkaar. Het traject omvat vier blokken van meerdere dagen en drie losse dagen, verspreid over zes tot acht maanden.

De combinatie van een langlopend traject met wekelijkse coachingsessies, de diepgaande inhoud van de meerdaagse blokken en de krachtige supportgroep brengt een ingrijpend transformatieproces op gang dat voor deelnemers iets onherroepelijks blijkt te hebben.

Interesse? Kom naar een introductieavond of Slotdag.Info-avond Centaur

Mauk Pieper vertelt samen met coaches en voormalige deelnemers over de Centaur. Waarom zou je ├╝berhaupt bezig zijn met een visie voor je leven? Wat is het voordeel om een heldere context te hebben waar je in leeft? En wat biedt de centaur je daar in. Gaat het er om dat je verandert, of om te worden wie je bent? Je krijgt veel ruimte om vragen stellen en dingen in te brengen.

Een inspirerende en hartverwarmende avond met Mauk Pieper en het team van de Centaur.


Klik hier voor data en aanmelden >

Mauk Pieper

Doordat ik de verscheurdheid en scheefgroei in mezelf diep heb kunnen doorgronden, met hulp van uitstekende therapeuten en leraren, heb ik het vermogen ontwikkeld om haarfijn te zien wat een ander nodig heeft voor zijn of haar unieke, integrale ontplooiing.

Ik heb geleerd om een moderne alchemist te zijn, die van soms loodzware persoonlijke problematiek puur goud te maken. Dat doe ik via de trainingen en de opleiding Integraal Leiderschap die ik heb ontwikkeld en geef, en via mijn coachingpraktijk. Ik herken nu ook de scheefgroei in collectieve overtuigingen en gedragspatronen die we van generatie op generatie aan elkaar doorgeven.

Onze collectieve problemen dwingen ons in deze tijd om ook die te doorzien, te helen en te transformeren.

Het is mijn passie om bij te dragen aan een geïnspireerde, integrale visie op de menselijke potentie, vanuit wat ik in mijn eerste boek ‘realistische hoop’ noem. Lees meer >

Praktisch  
tijd 3 dagen
4 meerdaagse blokken
 
deelname iedereen die het Fundament heeft gedaan
of
via een intakegesprek
 
prijs, data en aanmelden

agenda

 
© Venwoude 2010 - Vuurse steeg 1 - Lage Vuursche - contact - top