Helen & Ontspannen - dag

Wil je meer helderheid over wat het leven in je achtergelaten heeft, zowel in beperkende als in positieve zin? Op deze dag kom je daar achter en kun je een begin maken met loslaten en helen.

Het begin van je heling

Ieder mens heeft een unieke gevoeligheid. Door hoe ons leven gelopen is, is daar soms niet aan beantwoord. Helen en Ontspannen heeft tot doel dat je je specifieke gevoeligheid weer terug gaat vinden. Op deze dag maak je daar een begin mee.

Verdwalen door pijnvermijding

Dingen hebben soms pijn gedaan op een manier dat je er niet bij kon blijven. Maar het unieke van het menselijke wezen is dat we op fysiek, emotioneel en begripsmatig niveau terug kunnen naar deze pijnlijke momenten en het alsnog kunnen verwerken. Dat geeft de mogelijkheid dat je opnieuw kan beginnen.

Integraal Helen en Ontspannen

Een handige manier om pijnlijke ervaringen af te weren is ‘in je hoofd’ gaan zitten. Daardoor hoef je de pijn die in je lichaam vastzit niet te voelen. Maar de pijn kan ook in je lichaam en je emoties vast zijn gaan zitten. Al deze lagen, fysiek, emotioneel en mentaal kunnen weer in beweging gebracht worden. Bij Helen en Ontspannen doen we dat op een trage en zachte manier, zodat je er wellicht deze keer wel bij kunt blijven.

Werkwijze

We werken met zachte technieken zoals ademwerk, energetische oefeningen en visualisaties om je uit te nodigen in jezelf de weg terug te vinden.Wat levert het je op?

Meer helderheid over wat je te doen hebt op het gebied van Helen en Ontspannen.
Een stuk verwerking van een lastige gebeurtenis.
Op basis van eigen ervaring een idee krijgen over onze manier van werken.

Voor wie?

Voor iedereen die kennis wil maken met ons werk en geïnteresseerd is in Helen en Ontspannen
Als aanvulling op sessies bij een van de trainers van de Levensschool die traumawerk geven.
Als je geïnteresseerd bent in de Ontketening

Praktisch  
waar Venwoude  
prijs en data agenda  
  aanmelden  


© Venwoude 2010 - Vuurse steeg 1 - Lage Vuursche - contact - top